C'est l'heure de changer.

Ce site n'est pas soutenu par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à naviguer sur ce site Web, veuillez passer à un meilleur navigateur. Vous trouverez ci-dessous quelques suggestions.
En cliquant sur « Accepter tous les cookies », vous acceptez le stockage de cookies sur votre appareil afin d'améliorer la navigation sur le site, d'analyser l'utilisation du site et de contribuer à nos efforts de marketing. Découvrez-nous politique de confidentialité pour plus d'informations.
Tajine met hondshaai
Tajine met hondshaai
← Recette précédente
Retourner à tous les chefs
Recette suivante→
Retourner à tous les chefs
Liste des ingrédients
Nombre de personnes :
4

Hondshaai tajine

250 g hondshaai
1 sjalot
1 teentje look
1 meiraap (boterraap)
100 g pompoen
50 g erwten
8 aardperen
20 g walnoot
3 g ras el hanout
10 ml olijfolie
peper en zout, naar smaak

Chercheur :
Photo de profil en noir et blanc de « Willem Hiele » avec un gilet de cuisine blanc.
Willem Hiele
Préparation

Tajine

Doe een goeie scheut olijfolie in de tajine. Snijd de sjalotten samen met de look mooi fijn en schik ze op de bodem van de tajine. Snijd de meiraap, aardpeer, pompoen en hondshaai in stukken van 2 op 2 cm. Schik alles door elkaar in de tajine en breng op smaak met peper, zout en ras el hanout. Werk af met walnoot. Laat de tajine gedurende 25 à 30 minuten op laag vuur garen.

Zet de tajine op tafel en eet smakelijk!

Foto: Frank Croes

Detailfoto van de kop van hondshaai op schilferijs

Plats connexes

een moot gebakken hondshaai met zurkelstampers apart geserveerd
Gebakken hondshaai met kruidencoulis en zurkelstampers
Voir le plat
gebrande hondshaai met gemarineerde koolrabi en dille-olie gedresseerd in een roestkleurig kommetje
Hondshaai met koolrabi en dille
Voir le plat
Hondshaai en kalfskop gedresseerd in een wit kommetje met zwarte rand.
Kalfskop en tortue met warmgerookte hondshaai en basilicum
Voir le plat
Gerecht hondshaai met korst van garnaal, knolselder en dragon op een wit rond bord.
Hondshaai met korst van garnaal, knolselder en dragon
Voir le plat
Tartelette van hondshaai en anijsgroentjes gedresseerd op een beigekleurig rond bord.
Tartelette van hondshaai en anijsgroentjes
Voir le plat
Hondshaai en rode biet tussen een zuurdesemsandwich gedresseerd op een rond blauw bord.
Zuurdesemsandwich met hondshaai en rode biet
Voir le plat
Hondshaai met couscous, spinazie en girollen met een saus van bouillabaisse op een zwart bord gedresseerd.
Hondshaai met handgerolde couscous en bouillabaisse
Voir le plat
Hondshaai met pompoen gedresseerd in een halve maan op een wit rond bord
Hondshaai met dashi en pompoen
Voir le plat
Hondshaai rillette met duinasperges gedresseerd op een wit bord met zwarte rand.
Rillettes van hondshaai met duinasperges
Voir le plat
gebakken hondshaai filet met creme van rode biet en afgewerkt met tuinkers gedresseerd in een licht bord.
Hondshaai met rode biet en tuinkers
Voir le plat
Hondshaai met buikspek en noordzeedashi, afgewerkt met seizoensbloemen in een geel diep bord.
Gegrilde hondshaai met buikspek en Noordzeedashi
Voir le plat
Gebakken hondshaai met daarop wat schijfjes truffel en champignon gedresseerd op een wit rond bord
Hondshaai met paddenstoel, truffel en zure sjalotsaus
Voir le plat