Croque met zeebarbeel

Liste des ingrédients
Nombre de personnes :
4
Le mulet
200g zeebarbeelfilet
1 fijngesneden lente-ui
20g roomkaas
peper en zout, naar smaak
Croque
8 sneden toastbrood
4 sneden Oud Brugge kaas
boter
Chercheur :

Jeremy Girvan
Préparation
Le mulet
Snijd de zeebarbeelfilets in stukjes van ongeveer 1 cm. Meng de zeebarbeel, de lente-ui en de roomkaas in een kom. Breng alles op smaak met peper en zout.
Croque
Beleg 4 sneden brood met een sneetje Oud Brugge. Verdeel daarop het zeebarbeelmengsel. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop zodat je een royaal gevulde croque krijgt. Smeer de croque langs beiden zijden in met boter en bak op een laag vuur tot hij goudbruin is. Leg de croque in een ovenschaal en plaats in de oven (170°C) tot de kaas gesmolten is.
Photo : Frank Croes
.jpg)
Plats apparentés

Rougets, antiboise et fenouil

Mulet à la rhubarbe, au beurre blanc et à la vanille

Soupe de mulet avec croûtons de pain d'épices
.jpg)
Mulet avec œuf de poules élevées en plein air et crevettes décortiquées à la main
.jpg)
Tempura de mulet avec oignon et sauce tartare

Rouget à l'étouffée de poireaux et à la sauce au poivre