C'est l'heure de changer.

Ce site n'est pas soutenu par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à naviguer sur ce site Web, veuillez passer à un meilleur navigateur. Vous trouverez ci-dessous quelques suggestions.
Croque met zeebarbeel
Croque de mulet servi sur une assiette ronde blanche.
← Recette précédente
Recette suivante→
Liste des ingrédients
Nombre de personnes :
4

Le mulet

200g zeebarbeelfilet
1 fijngesneden lente-ui
20g roomkaas
peper en zout, naar smaak

Croque

8 sneden toastbrood
4 sneden Oud Brugge kaas
boter

Chercheur :
Photo de profil en noir et blanc de " Jeremy Girvan " portant un gilet de cuisine blanc.
Jeremy Girvan
Préparation

Le mulet‍

Snijd de zeebarbeelfilets in stukjes van ongeveer 1 cm. Meng de zeebarbeel, de lente-ui en de roomkaas in een kom. Breng alles op smaak met peper en zout.

Croque

Beleg 4 sneden brood met een sneetje Oud Brugge. Verdeel daarop het zeebarbeelmengsel. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop zodat je een royaal gevulde croque krijgt. Smeer de croque langs beiden zijden in met boter en bak op een laag vuur tot hij goudbruin is. Leg de croque in een ovenschaal en plaats in de oven (170°C) tot de kaas gesmolten is.

Photo : Frank Croes

detailfoto van de staart van zeebarbeel op schilferijs

Plats connexes

rouget aux poireaux et sauce au poivre servi sur une assiette verte/bleue
Rouget à l'étouffée de poireaux et à la sauce au poivre
Voir le plat