C'est l'heure de changer.

Ce site n'est pas soutenu par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à naviguer sur ce site Web, veuillez passer à un meilleur navigateur. Vous trouverez ci-dessous quelques suggestions.
En cliquant sur « Accepter tous les cookies », vous acceptez le stockage de cookies sur votre appareil afin d'améliorer la navigation sur le site, d'analyser l'utilisation du site et de contribuer à nos efforts de marketing. Découvrez-nous politique de confidentialité pour plus d'informations.
Leng in 't groen
Leng met daarrond verschillende groene garnituren gedresseerd op een wit bord.
← Recette précédente
Retourner à tous les chefs
Recette suivante→
Retourner à tous les chefs
Liste des ingrédients
Nombre de personnes :
4

Leng

400g filet van leng
6el Japanse vissaus
2 takjes kerriekruid
4 plakjes ladro (Italiaans spek)

Groenten

8 groene asperges
1 komkommer

Guacamole

3 avocado's
1 teentje look
1 citroen
peper en zout, naar smaak

Afwerking

1el avrugakaviaar
4 blaadjes zilverzuring
2 takjes dille

Chercheur :
Photo de profil en noir et blanc de « Michiel Rabaey » avec un gilet de cuisine blanc.
Michiel Rabaey
Préparation

Groenten

Maak de asperges schoon met een ijzeren sponsje, kook beetgaar, snij in stukken. Schil de komkommer, snij met een dunschiller in de lengte in plakjes, rol op en versnij opnieuw in verschillende vormen.

Guacamole

Schil en ontpit de avocado's, mix het vruchtvlees met sap van een citroen, peper, zout en look.

Leng

Gaar de vis 4 minuten in de over op 160°C. Haal uit de oven, leg er een topje kerriekruid op, smeer in met vissaus, leg er een plakje lardo op en laat smelten onder de warmtelamp.

Afwerking

Maak op het bord een cirkel rond de vis met stukjes asperge, komkommer en guacamole. Werk af met de kaviaar, de vissaus en de frisse groene kruiden.

Foto: Heikki Verdurme

detailfoto van de kop van leng op schilferijs

Plats connexes

Leng met prei en pastinaak gedresseerd op een wit bord
Leng met prei en pastinaak
Voir le plat