L'heure du changement a sonné.

Ce site n'est pas pris en charge par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à consulter ce site web, vous devez passer à un meilleur navigateur. Voici quelques suggestions.
En cliquant sur "Accepter tous les cookies", vous acceptez que des cookies soient stockés sur votre appareil afin d'améliorer la navigation sur le site, d'analyser l'utilisation du site et de nous aider dans nos efforts de marketing. Consultez notre politique de confidentialité pour plus d'informations.

Michael Vanderhaeghe

Michelin

Gault & Millau

15.5

Maîtres cuisiniers
Jeunes maîtres
Crâne en plastique
La bête
Vue de face de "The Beast". Crâne fait à la main, entièrement fabriqué à partir de bouteilles en plastique. Le message est "Le plastique vous tuera" en raison des problèmes de déchets dans les océans.Façade des Salons Hof ten Damme à Kallo, Beveren-Waas.

Les plats de ce chef

Pâtes aux bulots et tomates séchées servies sur une assiette blanche
Pâtes aux bulots
Voir le plat
Un crumble garni de divers fruits de mer et d'une sauce mousseuse, le tout arrosé d'une assiette creuse blanche.
Ode à la mer du Nord
Voir le plat
Ik kan alleen maar mensen aanraden om zoveel mogelijk te zien in hun leven. Neem alles mee in het leven dat op je pad komt. Spreek tegen mensen die alleen op café zitten, ze vertellen soms de boeiendste verhalen. Proef alle dingen waar je de kans van krijgt zonder vooroordelen te hebben. Als je de kans krijgt maak mooie reizen en ontdek andere culturen. Maar reis ook in je eigen streek want meestal zit die ook nog vol geheimen. Als je al deze dingen doet zal je bijna nooit zonder inspiratie vallen.
"
"
Photo de profil de "Michael Vanderhaeghe" avec un gilet de cuisine blanc et un classeur frontal foncé.
Michael Vanderhaeghe

bold
Des questions ?

Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?

Poisson préféré de la mer du Nord ?
+

Zeebaars.

Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
+

Op onze vrije dagen gaan mijn vrouw en ik graag gaan wandelen met onze hond Tyson. We zijn graag buiten in de natuur. Ook ga ik graag een pintje gaan drinken op café bij mij in de streek, daar koppel ik dan ook mijn hobby "darten" aan vast. Mijn grootste hobby is natuurlijk eten, dus we gaan geregeld op restaurant bij collega's.

Devise de vie ?
+

Ik heb altijd een spreuk onthouden die ik in een film heb gehoord. Ik heb deze spreuk zelf gebruikt op onze trouw. "Hapiness is only real when shared" "geluk is alleen echt als het gedeeld word". Dit vind ik zeer mooi en het sluit ook perfect aan op mijn leven. Ik ben altijd gelukkig met veel vrienden en familie om me heen. In het leven is het leuker om momenten met elkaar te delen dan alles alleen voor jezelf te houden. Wat ook een mooie spreuk is, is " Er is nog nooit een kok geboren die kan koken naar alle monden". Dit vind ik ook zeer sterk. Het laat je soms negatieve commentaar relativeren. Iedereen zijn smaak is anders en daar moet je mee leren leven.

Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
+

Soms kan ik te veel mijn werk voor nemen op mijn privéleven. Op mijn vrije dagen ga ik ook soms nog kookles gaan geven en dan is mijn vrouw minder tevreden. Ik ben ook een zeer ongezonde eter. Dit klinkt misschien raar maar het is zo. Na mijn dag werken kan ik 's avonds laat nog frieten/pizza/burgers/enz... naar binnen spelen. Ik kook gezond voor klanten maar minder voor mezelf.