Viskok van het jaar 2014

Ivan Menten



'In restaurant Terroir staat Ivan Menten in de openkeuken. Chef Ivan draagt lokale ingrediënten hoog in het vaandel. Zijn keuken is volks gastronomisch , in permanente evolutie en altijd toegankelijk voor het brede publiek. Ivan beheerst perfect zijn keukentechnieken en gaartijden. Met zowel vis als vlees serveert hij heerlijke gerechten vol diepgang.'
Les plats de ce chef

Merlan frit avec chou-fleur BBQ et sauce grise aérienne aux crevettes
Voir le plat
Merlan de lin poêlé avec moghrabieh, chanterelles et sauce bouillabaisse
Voir le plat
Céviche de merlan de lin au safran belge, crème de jaune d'œuf et pomme de terre nouvelle
Voir le platKleine dingen in het leven zijn belangrijk.
"
"

Ivan Menten
bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Poisson préféré de la mer du Nord ?
Pladijs
Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
Ik probeer zoveel mogelijk aan sport te doen zoals fietsen.
Devise de vie ?
Het leven is te kort om ongelukkig te zijn.
Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
Ik ben nogal ongeduldig.