L'heure du changement a sonné.

Ce site n'est pas pris en charge par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à consulter ce site web, vous devez passer à un meilleur navigateur. Voici quelques suggestions.
En cliquant sur "Accepter tous les cookies", vous acceptez que des cookies soient stockés sur votre appareil afin d'améliorer la navigation sur le site, d'analyser l'utilisation du site et de nous aider dans nos efforts de marketing. Consultez notre politique de confidentialité pour plus d'informations.

Kim Devisschere

Michelin

Gault & Millau

14.5

Maîtres cuisiniers
Jeunes maîtres
Crâne en plastique
La bête
Vue de face de "The Beast". Crâne fait à la main, entièrement fabriqué à partir de bouteilles en plastique. Le message est "Le plastique vous tuera" en raison des problèmes de déchets dans les océans.Façade des Salons Hof ten Damme à Kallo, Beveren-Waas.

“Met de paplepel ingegeven” is bij Kim wel van toepassing. Zijn oma leerde hem te genieten van, te proeven van en te experimenteren met eten. Van jongs af aan was Kim geïnteresseerd in kokkerellen. Op zijn 12de is hij naar hotelschool Ter Groene Poorte gegaan om zijn interesse nog wat verder aan te wakkeren. Met verse kruiden, biologische groenten, vlees van lokale boerderijen en natuurlijk heerlijke vissen uit de Noordzee probeer ik onze gasten te laten genieten van een pure keuken. Bij Roots vind je dus geen geknutsel of goocheltrucs op het bord, want ze willen vooral gerechten serveren die er smakelijk uitzien.

Les plats de ce chef

Aucun plat de ce chef pour l'instant.
"
"
Photo de profil en noir et blanc de "Kim Devisschere" avec un gilet de cuisine blanc
Kim Devisschere

bold
Des questions ?

Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?

Poisson préféré de la mer du Nord ?
+

Sowieso alle schaal -en schelpdieren uit onze Noordzee zijn van topkwaliteit om mee te werken, maar ook griet en pladijs zijn twee vissen waarmee ik graag aan de slag ga en die ik zelf met veel plezier opeet!

Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
+

Ik hou ervan om mijn dag te starten met een bad, ik voel me dan als een vis in het water. Daarna hou ik ervan om na wat lekkere pistolets en mijn krant de natuur in te gaan. Een wandeling waarbij ik mijn enthousiasme over de kruiden probeer over te brengen op mijn 4-jaar oude dochter, hoort er bijna altijd bij. Een lekkere klassieke maaltijd kan me ook altijd bekoren. Voor de rest probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn dochter door te brengen aangezien we anders drukke dagen hebben.

Devise de vie ?
+

Wie slaapt, vangt geen vis.

Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
+

Ik praat misschien soms wat veel (volgens mijn vriendin). Ik verlies ook geregeld mijn persoonlijke spullen of weet niet meer waar iets ligt. Orde in de keuken heb ik wel maar daarbuiten…