
Matthieu Beudaert
Michelin
Gault & Millau
15
Maîtres cuisiniers

Jeunes maîtres




'Passioneel, koken en dromen, artistiek. Matthieu is autodidact in de keuken, kunsthistoricus van opleiding. Zijn kookstijl werd door journalist Pieter Van Doveren omschreven als trefzeker, loepzuiver en zonder onzin. Hij houdt van rechttoe rechtaan: in het leven, als hij kookt, als hij kijkt.'
Les plats de ce chef

Aiglefin avec pommes de terre et herbes vertes
Voir le plat
Aiglefin au coulis de tomates, artichauts et câpres
Voir le platKook en onderneem zoals je bent.
"
"

Matthieu Beudaert
bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Poisson préféré de la mer du Nord ?
Op zondag tarbot, maar het mag natuurlijk ook simpel, graag zelfs : makreel, rode poon vind ik ook super.
Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
Musea, galerijen bezoeken, sport of wandelen, (kook) boeken, muziek beluisteren.
Devise de vie ?
KEEP IT SIMPLE.
Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
Ik ben zoals de Vesuvius, kan heel lang smeulen maar ontplof plotseling. Jammer voor mijn omgeving die bedekt worden onder de lava.