
Tom Bossuyt





Ik ben Tom Bossuyt en naast Executive Chef bij Elisabeth Catering ben ik ook papa van 2 zonen, Mathias en Mattis. Al van kinds af aan wist ik dat ik kok wilde worden, iets waar mijn ouders absoluut tegen waren. Met een grote portie doorzettingsvermogen en met de begeleiding van de juiste mensen ben ik geraakt waar ik nu sta. Naast koken is voetbal een hele grote passie waar ik op verschillende manieren mee bezig ben, de boog kan immers niet altijd gespannen staan.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Zeebarbeel, heel leuke en veelzijdige vis die bomvol smaak zit.
Een vrije dag begint altijd zoals een werkdag, veel te vroeg, daar zitten de kinderen voor veel tussen natuurlijk. Vrije momenten probeer ik dan ook zoveel mogelijk met hen door te brengen. Verder besteed ik mijn tijd in en aan de plaatselijke voetbalclub waar ik als vrijwilliger actief ben en probeer ik zoveel mogelijk matchen van Club Brugge mee te pikken.
Niet geschoten is altijd mis!
Ik kan heel ongeduldig zijn.