
Kobe Desramaults
Michelin
Gault & Millau
Maîtres cuisiniers

Jeunes maîtres




Kobe Desramaults is geboren in Poperinge. Hij begon met een leercontract te werken in restaurant Picasso in Westouter en ging later onder meer in de leer in Oud Sluis, het restaurant van Sergio Herman. Vanaf 2002 stond hij zelf als chef in de keuken van In de Wulf in Dranouter. Drie jaar later behaalde hij een eerste Michelinster en later werd zijn restaurant verkozen tot het beste van Europa. Eind 2016 sloot hij In de Wulf en opende hij enkele maanden later Chambre Séparée in Gent. Hij stond ook aan de wieg van De Vitrine en De Superette, allebei in Gent. Sinds begin juni is hij aan de slag op Sicilië.
Les plats de ce chef
Aucun plat de ce chef pour l'instant.
"
"

Kobe Desramaults
bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Poisson préféré de la mer du Nord ?
Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
Devise de vie ?
Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?