
Christophe Pauly
Michelin
☆
Gault & Millau
17.5
Maîtres cuisiniers

Jeunes maîtres




'Natuurlijk, Klassiek en Modern, Delen, Genot, Eenvoud… Deze begrippen liggen ontegensprekelijk aan de basis van de keuken van Le Coq aux Champs. Zuivere en eerlijke gerechten, bereid met superieure, ongecompliceerde of zeldzame producten die onbevooroordeeld en harmonieus bij elkaar passen en het resultaat zijn van gepassioneerd vakmanschap. Een Smaak die Christophe Pauly met elke kruidenvibrato nog iets hoger tilt. Een ontwerp dat onafgebroken tot zijn essentie wordt verfijnd en uiting geeft aan grote Emoties.'
Les plats de ce chef

Merlan frit avec salade épicée et fromage plat
Voir le plat
Merlan aux coques, vin jaune, radis et truffe
Voir le platNeem deel aan de gezamenlijke inspanningen op het gebied van circulaire economie door het bewustzijn van het duurzame beheer van bronnen te vergroten door onze impact op het milieu te beperken.
"
"

Christophe Pauly
bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Poisson préféré de la mer du Nord ?
Semelle Dover
Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
Genieten met familie en vrienden.
Devise de vie ?
Geniet, wees gelukkig en positief!
Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
Die heb ik niet ;-)