Kobe Desramaults
Michelin
Gault & Millau
Mastercooks
Young Masters
Kobe Desramaults is geboren in Poperinge. Hij begon met een leercontract te werken in restaurant Picasso in Westouter en ging later onder meer in de leer in Oud Sluis, het restaurant van Sergio Herman. Vanaf 2002 stond hij zelf als chef in de keuken van In de Wulf in Dranouter. Drie jaar later behaalde hij een eerste Michelinster en later werd zijn restaurant verkozen tot het beste van Europa. Eind 2016 sloot hij In de Wulf en opende hij enkele maanden later Chambre Séparée in Gent. Hij stond ook aan de wieg van De Vitrine en De Superette, allebei in Gent. Sinds begin juni is hij aan de slag op Sicilië.
Gerechten van deze chef
Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Kobe Desramaults
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Levensmotto?
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?