Steenbolk
4 filets met vel
olijfolie
peper en zout, naar smaak
Garnituur
8 asperges
200g zeekraal
boter
peper en zout, naar smaak
Mousselinesaus
2 eierdooiers
2el water
50g gesmolten boter
5cl room, half opgeklopt
enkele druppels citroensap
peper en zout, naar smaak
Afwerking
100g handgepelde garnalen
Steenbolk
Leg de steenbolkfilets met de velkant naar boven.
Brand het vel met een bunzenbrander, kruid met peper en zout.
Asperges
Schil, kook gaar en rooster de asperge in een hete grilpan. Snij elke asperge in 3 stukken.
Zeekraal
Blancheer de zeekraal, giet af en laat uitlekken.
Haal de zeekraal door de boter en kruid met peper.
Mousseline
Klop een mousseline van de dooiers en het water, werk op met boter, voeg citroensap toe en spatel de halfopgeklopte room erdoor. Kruid met peper en zout.
Afwerking
Schik de asperges, zeekraal en steenbolk op het bord. Werk af met mousseline en handgepelde garnalen.