Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Je hebt nog geen items aan uw winkelmandje toegevoegd. Bekijk de webshop!
Product is not available in this quantity.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Breng de jus voor de wulken aan de kook, voeg de wulken toe, laat opkoken, haal van het vuur en laat afkoelen in de jus. Haal de zeeslakken uit de schelp, snij ze fijn en stoof aan in boter met de fijngesneden daslook. Kruid met peper en zout.
Afwerking
Dresseer zoals op de foto en breng tussen de wulken puntjes picklescrème aan, rasp rauwe bloemkool over het geheel.