Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Stijn Bauwens

Michelin

Gault & Millau

14

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Klassiek, maar toch ook origineel. Dat is Stijn ten voeten uit. Zijn visie is zeer duidelijk: nooit scampi, Canadese kreeft of tonijn en altijd, maar dan ook altijd verse vis uit de Noordzee. Het product primeert. Met kwaliteit en creativiteit creëert Stijn de lekkerste gerechten tegen een sympathieke prijs.

Gerechten van deze chef

Grietmoot met gewokte tarwe en paksoi gedresseerd in een bruin kommetje
Gegrilde grietmoot met gewokte tarwekorrels
Bekijk gerecht
Griet op de graat gebakken met een citroenschijfje en een kommetje met tomatensalade
Griet op de graat met tomatensalade
Bekijk gerecht
Asperges met griet en krokante korst, erwtjes en mousselineaardappel gedresseerd op een wit bord
Griet met korst van rouille en broodkruim, asperges, erwtjes en mousselineaardappel
Bekijk gerecht
Groentetaart met garnalen en fetakaas gedresseerd in een diep wit bord.
Handgepelde garnalen met groentetaart en Klemkerkse fetakaas
Bekijk gerecht
twee garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en een schijfje citroen in een diep bord gedresseerd
Garnaalkroketten à la Kruidenmolen
Bekijk gerecht
Ik ben zelf geïnspireerd door alles met een motor.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Stijn Bauwens' met witte keukenvest.
Stijn Bauwens

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeebaars en rog.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Genieten van - en met het gezin.

Levensmotto?
+

Wat er ook gebeurt, altijd het beste van maken!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben een doordraver, maar zie dit meer als een goed kantje van mezelf.