Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Ivan Puystiens

Michelin

Gault & Millau

13.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Ivan, geboren in Nieuwpoort en opgegroeid in de schaduw van de vismijn. Dit verklaart zijn liefde voor Noordzeevis. In zijn keuken primeert smaak. De kookkunst vertrekt van topgrondstoffen in combinatie met zo weinig mogelijk bereidingen. De regel is eenvoudig, als een bereiding geen meerwaarde creëert, wordt deze niet toegepast.'

Gerechten van deze chef

Gemarineerde rode poon met kleurijke garnituur op een artistiek bord
Céviche van rode poon met duindoornbes
Bekijk gerecht
Rode poon filet met daarnaast wat risotto van groene kruiden en een romig sausje.
Gegrilde rode poon, risotto van groene kruiden, dashi met yuzu en geraspte bottarga
Bekijk gerecht
Detailfoto van een gerecht met rode poon, noordzeekrab en venkel, geserveerd in een kom.
Gebakken rode poon, Noordzeekrab, venkel en jus van strandkrab en vadouvan
Bekijk gerecht
Life is too short not to eat well. So eat fishburgers with pulled ray.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Ivan Puystiens' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Ivan Puystiens

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Rog

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Veelal de ‘moes’tuin onderhouden, wandelen of fietsen aan zee en uit eten gaan.

Levensmotto?
+

Nooit opgeven!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Geen want die hoek/kant is eraf :-)