Ivan Puystiens
'Ivan, geboren in Nieuwpoort en opgegroeid in de schaduw van de vismijn. Dit verklaart zijn liefde voor Noordzeevis. In zijn keuken primeert smaak. De kookkunst vertrekt van topgrondstoffen in combinatie met zo weinig mogelijk bereidingen. De regel is eenvoudig, als een bereiding geen meerwaarde creëert, wordt deze niet toegepast.'
Gerechten van deze chef
Céviche van rode poon met duindoornbes
Bekijk gerechtGegrilde rode poon, risotto van groene kruiden, dashi met yuzu en geraspte bottarga
Bekijk gerechtGebakken rode poon, Noordzeekrab, venkel en jus van strandkrab en vadouvan
Bekijk gerechtLife is too short not to eat well. So eat fishburgers with pulled ray.
"
"
Ivan Puystiens
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Rog
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Veelal de ‘moes’tuin onderhouden, wandelen of fietsen aan zee en uit eten gaan.
Levensmotto?
Nooit opgeven!
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Geen want die hoek/kant is eraf :-)