Gilles Bogaert
Gilles Bogaert vertoeft tegenwoordig achter de grill van Bar Bask, de nieuwste en heetste plek van Gent. En deze Baskisch geïnspireerde keuken is op z’n lijf geschreven! Baskenland is namelijk dé plaats waar Gilles z’n liefde voor vis, pure producten & grill heeft ontwikkeld. Pure gerechten met weinig ingrediënten primeren voor hem.
Gerechten van deze chef
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
De tarbot. Voor mij de koning van de zee door zijn vaste en gelatineuze textuur. Perfect om op de grill te bereiden en daarom ook ons signatuurgerecht in Bar Bask.
Dan breng ik tijd door met mijn kleine oogappel en mijn vrouw. De tijd die ik in de week niet heb, haal ik in het weekend in. Het maakt voor mij niet uit wat het is, als het maar samen is met familie en vrienden.
Vandaag beter zijn dan gisteren.
Ongeduldig zijn en soms iets te perfectionistisch.