De man achter de smaken.
Maarten Bouckaert
“Passie, visie en ambitie. Dat typeert Maarten, voormalig souschef bij Hof van Cleve, waar hij verantwoordelijk was voor alle externe zaken zoals boeken, njam!-programma’s en recepturen. Sinds enkele jaren staat Maarten achter de potten in zijn eigen restaurant ‘Castor’ in Waregem. Kiezen voor Noordzeevis ligt volledig in het verlengde van zijn stijl. ‘Waarom zou je in hemelsnaam kiezen voor vis die van ver komt en vaak duurder is, terwijl er hier zoveel lekkers is.’”
Gerechten van deze chef
Hondshaai met handgerolde couscous en bouillabaisse
Bekijk gerechtKalfskop en tortue met warmgerookte hondshaai en basilicum
Bekijk gerechtNoordzeetong met sesam, inktvis en algen
Bekijk gerechtNoordzeetong met jonge prei, bloemkool en aardappel
Bekijk gerechtNoordzeetong met tomaat, olijven en lavas
Bekijk gerechtRillettes van hondshaai met duinasperges
Bekijk gerechtHondshaai met korst van garnaal, knolselder en dragon
Bekijk gerecht"
"
Maarten Bouckaert
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Levensmotto?
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?