Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Kenny Bernaerts

Michelin

Gault & Millau

13.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Kenny Bernaerts heeft opleiding genoten bij hotelschool Ter Duinen in Koksijde en daarna ervaring opgedaan bij verschillende sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. De ruime ervaring van deze chef zorgt, mede door het zelfopgelegd personeel en zijn ouders, Swa & Rita, voor een perfecte bediening met eten en drinken van uitzonderlijke kwaliteit.'

Gerechten van deze chef

Pladijs met gegrilde mango in een wit rond bord gedresseerd
Pladijs met leche de tigre en gegrilde mango
Bekijk gerecht
een stuk gebakken zeeduivel met venkel en pompelmoes op een beige bord gedresseerd
Zeeduivel in hazelnootboter met salade van venkel en pompelmoes
Bekijk gerecht
Zeeduivel met groene asperges en secreto in een bruin diep bord gedresseerd
Zeeduivel in zoutkorst met gegrilde groene asperges en secreto
Bekijk gerecht
zeeduivelcarpaccio met gel van duindoornbes en brocolli in een bordeaux bord
Carpaccio van zeeduivel met bouillon van soja en truffel en gel van duindoornbes
Bekijk gerecht
It is beter to fail in originality than to succeed in imitation.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Kenny Bernaerts' met witte keukenvest.
Kenny Bernaerts

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pieterman, heek en Noordzeetong.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Genieten met de mensen bij wie ik het liefste vertoef, zoals familie en vrienden. De natuur intrekken, een citytrip of simpelweg zelf de voeten onder tafel schuiven.

Levensmotto?
+

Learn as you will live forever, live like you will die tomorrow.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben zeer ongeduldig.