Vilhjalmur Sigurdarson
'Vilhjalmur, beter bekend als Willy, streeft naar evenwichtige gerechten op basis van groenten van gepassioneerde boeren, kwaliteitsvis uit onze Noordzee en vlees van lokale producenten. Met deze hoogwaardige grondstoffen hoopt hij zijn gasten te inspireren met een innovatieve, seizoensgebonden en heerlijke keuken.'
Gerechten van deze chef
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Eerlijk gezegd ben ik niet iemand die favorieten kiest, maar ik denk dat ik voor zeeduivel zou gaan, rijk en smaakvol maar ook vluchtig en kan in onervaren handen vreselijk mis gaan. Thuis in IJsland was het een vis voor de armen omdat er altijd veel bijgeloof omheen was vanwege zijn lelijke gezicht, maar het is echt een geweldige vis om mee te werken.
Wakker worden met de kinderen en ontbijten. Taxi papa voor hun weekendsporten en dan lunchen. 's Middags naar de speeltuin of in de tuin spelen met de kinderen als het weer het toelaat. Dan als de kinderen eindelijk slapen een fles wijn open doen en een moment van rust voor mij en mijn vrouw. Simple pleasures.
Wees trouw aan jezelf en doe het juiste.
Niemand is perfect, ik probeer altijd de beste versie van mezelf te zijn voor iedereen, maar ik verlies vaak snel mijn geduld bij mensen die volgens mij niet bij kunnen blijven, dus ik merk vaak dat ik dingen gewoon zelf doe in plaats van te delegeren. En chocolade.