Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Jo Lemmens

Michelin

Gault & Millau

14

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Mocht u zich afvragen waar deze ongewone restaurantnaam vandaan komt dan krijgt u meteen het antwoord. Chef Jo Lemmens acteert solo vanachter een U-vormige toog, waardoor hij voortdurend contact heeft met zijn gasten, wat uiteraard voor een aparte beleving zorgt. Hij brengt een persoonlijk repertoire dat verrast maar tegelijkertijd heel toegankelijk blijft.

Gerechten van deze chef

Heek met krokante kip en wonton met shiitake in een rond beige bord gedresseerd.
Heek met krokante kip en wonton met shiitake
Bekijk gerecht
Gebakken heek met erwtenpuree afgewerkt met krokant spek gedresseerd op een wit rond gekarteld bord.
Heek met erwtenpuree en krokant spek
Bekijk gerecht
Gebakken pladijs met bloemkool en zwarte look gedresseerd op een beige rond bord
Pladijs met bloemkool en zwarte look
Bekijk gerecht
Gepaneerde pladijs met komkommersalade gedresseerd op een rond bord
Pladijs met Aziatische komkommersalade
Bekijk gerecht
Pladijs met pesto gedresseerd op blaadjes van warmoes
Pladijs met warmoes en pesto
Bekijk gerecht
Pladijs met Mexicaanse garnituren gedresseerd in een gegrilde maistortilla
Maistortilla met pladijs
Bekijk gerecht
"Carpe diem", klinkt zo cliché. Dus doe maar "Kust mijn kloten.".
"
"
Zwart-witte profielfoto van Jo Lemmens met witte keukenvest.
Jo Lemmens

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Kongeraal, omwille van zijn puntige borstvinnen.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Koffietje. Sudoku's invullen. Een wandeling met de leiband, want ik heb geen hond. En 's avonds lekker uiteten! Mijn favoriete hobby.

Levensmotto?
+

Pluk de dag, want bloemen horen in de natuur. Niet in een vaas.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben altijd vriendelijk. Superirritant.