Thibaud Hermans
In 2017 waagde Thibaud hem aan de restauratie van de vervallen historische Villa de Torre in De Haan en bouwde het om tot een eigentijds vis- en zeevruchtenrestaurant. Ze willen vanuit het verantwoord & duurzaam ondernemerschap unieke concepten creëren, die beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van de opkomende generaties, met respect voor alle stakeholders.
Gerechten van deze chef
Nog geen gerechten van deze chef.
Ik geloof erin dat duurzaam ondernemerschap de toekomst is voor blijvend succesrijke horeca. Werken met lokale producten, volgens de seizoenen en biologisch gekweekt is daarvan een fundamenteel onderdeel.
"
"
Thibaud Hermans
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Mooie meid.
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Genieten met mijn gezin en vrienden.
Levensmotto?
Het leven is een film, het thema kies je zelf.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Ik ben extreem detaillist, soms tot ergernis van mijn omgeving.