Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Alain Bianchin

Michelin

Gault & Millau

16.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Gerechten van deze chef

Schartong gevuld met oester en radijs garnituur gedresseerd op een wit bord
Schartong gevuld met oesters en champagne-emulsie
Bekijk gerecht
Noordzeekrab met kleurijke garnituren gedresseerd in een dieprood bord
Noordzeekrab met zeewier-mayonaisse en yuzu
Bekijk gerecht
Projecten, nieuwe technologieën die onze aarde schoner, leefbaarder en gezonder maken voor onze toekomstige generaties.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Alain Bianchin' met witte keukenvest
Alain Bianchin

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Scharretong

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Ik rust uit, spendeer tijd met mijn familie, ga op restaurant of werk nieuwe recepten uit.

Levensmotto?
+

Croie et se plaire dans son savoir faire, le savoir,le savoir faire, le savoir faire faire.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ja heel veel. Ik kan een croque monsieur eten met een halve pot Amerikaanse saus. En ik onderbreek mijn gesprekspartner regelmatig.