Alain Bianchin
Michelin
☆
Gault & Millau
16.5
Mastercooks
Young Masters
Gerechten van deze chef
Schartong gevuld met oesters en champagne-emulsie
Bekijk gerechtNoordzeekrab met zeewier-mayonaisse en yuzu
Bekijk gerechtProjecten, nieuwe technologieën die onze aarde schoner, leefbaarder en gezonder maken voor onze toekomstige generaties.
"
"
Alain Bianchin
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Scharretong
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Ik rust uit, spendeer tijd met mijn familie, ga op restaurant of werk nieuwe recepten uit.
Levensmotto?
Croie et se plaire dans son savoir faire, le savoir,le savoir faire, le savoir faire faire.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Ja heel veel. Ik kan een croque monsieur eten met een halve pot Amerikaanse saus. En ik onderbreek mijn gesprekspartner regelmatig.