Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Alex Verhoeven

Michelin

Gault & Millau

15

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Kempische puurheid & rock & roll in de keuken. De open keuken staat voor transparantie en interactie tussen chefs en gasten. De eerlijkheid van onze open keuken trekken we verder op bord en bereiding. Met liefde en toewijding fraaie gerechten klaarmaken zodat u erover kan vertellen. '

Gerechten van deze chef

Tartaar van krab afgetopt met kaviaar en gemarineerde avocadoschijfjes
Noordzeekrab met avocado en kaviaar
Bekijk gerecht
pietermanfilet met lamsoor en een sausje
Pieterman met lamsoor
Bekijk gerecht
Kies wat je kan veranderen, verander niet je keuze.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Alex Verhoeven ' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Alex Verhoeven

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeebarbeel.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Heb ik niet.

Levensmotto?
+

Niet denken waar je moet zijn, apprecieer waar je nu bent.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Te eigenzinnig.