
Pieter Lonneville
Michelin
Gault & Millau
14
Mastercooks

Young Masters




“Pieter baat zowel een eettafel als een eetwinkel uit onder de naam Tête Pressée. Aan de eettafel van Tête Pressée beleef je culinaire nostalgie vanop de eerste rij. In de open keuken – en met een sterk ontwikkelde zin voor verfijning en smaakschakering – kookt Pieter met pure producten van bij ons. Tête Pressée is samen tafelen, genieten van brute eenvoud op je bord. Het is thuiskomen op restaurant.”
Gerechten van deze chef

Gevulde pijlinktvis met prei
Bekijk gerecht
Wrap met pijlinktivs
Bekijk gerecht
Tarbot met asperges, tuinbonen en koolzaadmousseline
Bekijk gerecht
Gekonfijte jonge tarbot met bloemkool, gepofte wortel en aardappel met ijzerkruid
Bekijk gerecht
Gepocheerde kongeraal met gremolata, gerookte tomaat en gebakken pasta
Bekijk gerecht
Op het vel gebakken kongeraal, groene bisque en zoete puntpaprika
Bekijk gerechtSchaarste stimuleert creativiteit.
"
"

Pieter Lonneville
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Schelvis
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Zonnig!
Levensmotto?
Ieder veegt voor zijn eigen deur.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Ik veeg niet graag...