Founder NorthSeaChefs
Rudi Van Beylen
Michelin
Gault & Millau
Mastercooks
Young Masters
“In het gerestaureerde 17de-eeuwse landhuis leidt chef Rudi Van Beylen zijn gasten gastronomische hoogtes in. Diners voor grote groepen alsof je met zijn tweeën gastronomisch tafelt. Dat is het handelsmerk van zijn kwalitatieve keuken. In combinatie met het unieke gebouw en de warme ontvangst vormt dat een fantastische ervaring. Samen met Filip Claeys is Rudi ook de stuwende kracht achter NorthSeaChefs. Met onbekende en onbeminde vis, gevangen door onze Belgische vissers, tovert hij de meest verfijnde gerechten op tafel.”
Gerechten van deze chef
Wijtingcarpaccio
Bekijk gerechtWijting met butternutpompoen
Bekijk gerechtZeebarbeel met scharrelei en handgepelde garnalen
Bekijk gerechtZeebarbeeltempura met ui en tartaarsaus
Bekijk gerechtZeebarbeel met preistoemp en pepersaus
Bekijk gerecht"
"
Rudi Van Beylen
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Levensmotto?
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?