Gerechten van deze chef
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Mijn favoriete vis is de vlaswijting, vanwege zijn nootachtige smaak en zijn stevigheid en de verschillende toepassingen die mogelijk zijn.
Eerst mijn zoontje afzetten op school en daarna richting onze tuin waar ik wat in kan werken en ontspannen. Dan 's avonds met mijn zoon en mijn vrouw Ines genieten van een aperitief met een goede glas witte wijn of een glas champagne, gecombineerd met een lekker Noordzeetong.
Mijn restaurant neemt veel tijd in beslag en daarnaast is mijn familie zeer belangrijk. Ook het leven in de tuin is iets waar ik echt van geniet. Maar mijn levenswerk is het restaurant waarin ik 6 dagen per week intensief werk.
Ik ben een persoon met een sterk temperament en een grote persoonlijkheid. Ik ben een beetje opvliegend. Daarnaast ben ik ook zeer perfectionistisch, alles moet top zijn.