Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Lode De Roover

Michelin

Gault & Millau

15

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Lode is een chef met inspiratie. Met zijn evenwichtige en beheerste kookstijl gaat hij elke keer weer op zoek naar de essentie. Zijn kennis en passie gebruikt hij om een creatieve keuken te brengen. En dit met de beste producten van elk seizoen. De ingrediënten zijn in balans en ze versterken elkaar. Hij creëert een mooie afwisseling van smaken en texturen. Samen met Barbara vormt hij een topteam in Fleur de Lin.

Gerechten van deze chef

Tartaar van steenbolk met butternut gedresseerd op een wit bord terwijl een hand de saus op het bord schenkt.
Tartaar van steenbolk met butternut
Bekijk gerecht
Steenbolk met open ravioli van knolselder met parelcouscous gedresseerd op een wit bord en een pannetje met saus erbij
Steenbolk met knolselder en parelcouscous
Bekijk gerecht
Zeeduivel met tomaat en witte asperges gedresseerd in een diep wit bord.
Zeeduivel met witte asperge, tomaat en doperwt
Bekijk gerecht
Zeeduivel met groene asperge en wortelcrème gedresseerd op een rond beige bord.
Zeeduivel met groene asperges en wortelcrème
Bekijk gerecht
langoustine en pijlinktvis met bouillon in een diep bord gedresseerd
Langoustine en inktvis
Bekijk gerecht
tartaar van kalf met inktvis in een lichtblauw diep bord gedresseerd
Inktvis en Holsteinkalf
Bekijk gerecht
Een brainstorm sessie met ons Bocuse d’Or mentor team.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Lode De Roover' met witte keukenvest.
Lode De Roover

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeebaars

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Relaxen op een zonnig terrasje met een flesje rosé erbij en wat lekkere tapas.

Levensmotto?
+

There is no elevator to succes, you have to take the stairs.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Af en toe iets te perfectionistisch.