Bart Gils
'Bart Gils draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Enkel de beste producten van bio-boeren, lokale kwekers en producenten alsook het beste wat de Noordzee te bieden heeft komt op het bord. Bart houdt het graag lokaal, volgt de seizoenen nauwgezet en probeert dan de producten het podium te geven die ze verdienen en gebruikt ze van kop tot staart zodat er niets verloren gaat.'
Gerechten van deze chef
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Steenbolk is een van mijn favorieten onder de minder bekende Noordzeevissen. Voor een langoustine mag je mij ook wel steeds wakker maken :-).
Als zelfstandige heb je altijd wel iets te doen, we zijn dus steeds op zoek naar een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Je kan ons ook regelmatig ergens aan tafel terugvinden. Echt ontspannen word ik van een lange wandeling in de natuur.
Een levensmotto heb ik niet echt, ik probeer wel van elke dag het beste te maken ook als het een keer wat moeilijker gaat. Opgeven staan niet in mijn woordenboek.
Dat zijn er wel wat… :-) Ik zou wel een beetje aan mijn sociale skills kunnen werken, en ik ben niet de meest geduldige persoon… (typisch voor koks?)