Glenn Verhasselt
Zuiver, puur en met de productkwaliteit voorop. Dat zijn de culinaire speerpunten van Chef Glenn Verhasselt. Zijn keuken brengt een selectie van de beste seizoensproducten in hun puurste vorm, met een hedendaagse twist. Vanuit de open keuken dirigeert de chef een jong team, gedreven door respect en passie. Die passie voor het culinaire heeft Glenn al van jongs af aan. Daarom koos hij voor een opleiding aan hotelschool Ter Duinen in Koksijde en werkervaringen in toprestaurants in binnen- en buitenland. Glenn absorbeerde, creëerde, transformeerde en legde zo de basis voor zijn eigen kookstijl. Die stijl werd en wordt door de culinaire kenners gewaardeerd
Gerechten van deze chef
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Rog is mijn grote favoriet, je kan er alle kanten mee uit. Moet ook altijd top vers zijn, waaraan je een vishandelaar zijn kwaliteit kan herkennen.
Altijd wel wat met het restaurant bezig, dingen waarvoor geen tijd is op de werkdagen. Verder eens lekker gaan eten bij collega’s en er zijn voor mijn gezin.
Geen Paniek, dat helpt niet. Ik heb bewondering voor mensen die op alle momenten kunnen rustig blijven. Ik ben er zeker van dat je daarmee veel verder geraakt.
Ik denk soms wit of zwart. Dat kan goed zijn in bepaalde keuzes maar dat kan ook nadelig zijn.