Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Jo Grootaers

Michelin

Gault & Millau

17

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Jo Grootaers wist op 19-jarige leeftijd precies wat hij wilde worden: een topkok. Dus nam de talentvolle kok het heft in eigen hand. In plaats van te wachten op een topkok die hem onder zijn vleugels neemt en hem de finesses van de gastronomie bijbrengt, ontwikkelde hij een creatieve en toch technische kookstijl die in de loop der jaren prachtig tot bloei is gekomen. Op basis van zijn intuïtie maakt chef Jo Grootaers uiterst smakelijke out-of-the-box gerechten met duidelijke smaken. Zijn kookstijl kenmerkt zich door zijn persoonlijkheid en jongensachtige bravoure. Jo serveert veel meer dan verbluffende culinaire creaties: hij weet hoe hij mensen moet ontroeren. Zijn gastronomie is dan ook een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Gerechten van deze chef

Pladijs met artisjok en kokkels met saus van vin jaune gedresseerd in een wit rond bord.
Pladijs met artisjok, vin jaune en kokkels
Bekijk gerecht
Pladijs met salsa van tomaat en venkel afgewerkt met garnaal en basilicum in een wit rond bord gedresseerd
Pladijs met salsa van tomaat en venkel, handgepelde garnaal en kappertjes
Bekijk gerecht
Doe in je leven wat je graag doet en er zal nooit iets te veel zijn.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Jo Grootaers' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Jo Grootaers

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeebarbeel.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Zelf gaan uit eten. Gaan wandelen of een leuke plek bezoeken. En zeker tijd maken voor familie.

Levensmotto?
+

Vergeet niet te genieten van het leven.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben een eeuwige uitsteller, helaas.