Edwin Van Goethem
'Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Of het nu gaat om vlees, vis, bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechten.'
Gerechten van deze chef
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Ik eet heel graag roggevleugel, maar ook pladijs, eigenlijk alles wat supervers en perfect klaargemaakt is.
Eigenlijk staat heel mijn leven in een culinair teken. Dit wil zeggen dat we vaak gaan proeven en genieten bij de collega’s. Uiteraard hoort een beetje ontspanning er ook bij. Sporten, op vakantie of naar de wellness.
Never give up! Work hard, play hard.
Ik ben té perfectionistisch.